ТОВ "Харвест Агро Альянс"
Якість-Надійність-Експертність
Україна, Львівська область, Львів, вул.Стрийська, 45
українська
Головна Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

HARVESTAGRO.COM.UA 

Дбаючи про безпеку персональних даних Користувачів, ми надаємо інформацію про те, що саме відбувається з персональними даними в Сервісі Autoline (harvestagro.com.ua), які права мають Користувачі і які правила захищають Користувачів та їхні персональні дані.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована (ст.2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI).

Надання персональних даних є добровільним, проте ненадання даних, зазначених обов’язковими для надання послуги Користувачеві, призведе до неможливості надати таку послугу.

За усіма питаннями, пов’язаними з обробкою і місцем зберігання персональних даних, звертайтесь через форму, яку можна знайти на вкладці «Контакти» або за адресою для кореспонденції: 02140, Україна, м. Київ, вул. Вишняківська, буд. 13а, офіс 278.

 §1. ВОЛОДІЛЕЦЬ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1.1. Володільцем персональних даних є ТОВ «ЛАЙНМЕДІА» (далі - «Володілець»), яке створене і діє згідно із законодавством України та знаходиться за адресою: 02140, Україна, м. Київ, вул. Вишняківська, буд. 13а, офіс 278. Користувач може зв’язатися з Володільцем через форму, що розміщена у вкладці «Контакти».

1.2. Володілець захищає персональні дані від надання їх стороннім особам і від обробки їх способом, що порушує діючі положення Закону України «Про захист персональних даних».

§2. ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

2.1. Сервіс Autoline збирає такі персональні дані:

1. ДАНІ ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ - для створення облікового запису Користувач повинен надати інформацію, яка дає змогу ідентифікувати Користувача, включаючи його контактні дані:

а) реєстрація з використанням облікового запису GOOGLE (що включає, окрім іншого, ім’я і прізвище, адресу електронної пошти/номер телефону);

б) реєстрація з використанням облікового запису FACEBOOK (що включає, окрім іншого, ім’я і прізвище, фотографію профілю, адресу електронної пошти/номер телефону, ідентифікаційний номер облікового запису FACEBOOK);

в) реєстрація з використанням облікового запису LINKEDIN (зокрема, ім’я та прізвище, адреса електронної пошти/номер телефону);

г) реєстрація з використанням адреси електронної пошти (зокрема, адреса електронної пошти).

За власним вибором, у Користувачів є можливість створити профіль в Обліковому записі, який буде містити додаткову інформацію про Користувача, таку як місцезнаходження, ім’я і прізвище, номер телефону і пов’язані дані, включно з фотографіями, які можуть бути відправлені Користувачем на свій обліковий запис. Обліковий запис дозволяє Користувачам спілкуватися один з одним, щоб висловити своє зацікавлення пропозиціями.

Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, що публікується ними в публічних акаунтах.

Користувач повинен ретельно вивчити всі ризики, пов'язані з тим, що він робить певну інформацію, зокрема адресу або інформацію про його точне місцезнаходження, загальнодоступною. Одним з таких ризиків може бути, наприклад, можливість ідентифікації Користувача іншими особами, втрата деякої конфіденційності.

Якщо Користувач вирішує увійти на Веб-сайт, використовуючи сторонню службу аутентифікації, наприклад, інформацію Facebook, Володілець може отримати додатковий профіль або іншу інформацію, доступ до якої має ця стороння служба.

2. ІНФОРМАЦІЯ, НЕОБХІДНА ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ МІЖ КОРИСТУВАЧАМИ, ЗОКРЕМА ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ І ПІДТВЕРДЖЕННЯ УГОД - у рамках послуги Володілець може розміщувати інформацію, зокрема особисту і контактну інформацію, необхідну для здійснення транзакцій між покупцем і продавцем, для відправки повідомлень і для комунікації Користувачів між собою, а також для здійснення платежів (наприклад, ім'я, прізвище, по батькові, дані уповноваженої особи компанії, назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса розташування компанії, інші комунікаційні дані за бажанням Користувача). Вся інформація, необхідна для публікації реклами, потрібна і при створенні аккаунта. Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, розміщену ними на Веб-сайті. Користувач повинен ретельно враховувати усі ризики, пов'язані з тим, що він робить певну інформацію, зокрема адресу або іншу особисту інформацію, загальнодоступною. Інформація, що включається Користувачем в оголошення і повідомлення, які відправляються іншим Користувачам/третім особам, не надходить від Володільця і не ініціюється Володільцем.

3. ЗАПИТИ В СЛУЖБУ ПІДТРИМКИ - коли Користувач зв'язується з Володільцем за формою, включеною у вкладку «Контакти», Володілець може збирати (зберігати, аналізувати) персональні дані Користувача для виконання його запиту і надання зворотного зв'язку. Володілець також уповноважений зв'язуватися з Користувачем, використовуючи персональні дані, доступні в його поточному обліковому записі. Володілець може також отримувати і зберігати інші персональні дані, що стосуються зв'язку з Користувачем, такі як усі запити і вимоги Користувача, відправлені у Відділ обслуговування клієнтів, або відгуки, надані Володільцем.

4. ДАНІ, ЗІБРАНІ НА ВЕБ-САЙТІ, - Володілець має право автоматично отримувати і записувати дані, що дозволяють використовувати Сервіс Autoline, такі як: IP-адреса, домен, ідентифікаційні дані браузера, тип операційної системи і її інтерфейс, різниця в часі у порівнянні зі всесвітнім часом (GMT) та інші дані, які автоматично передаються браузерами.

5. Інформація, яку Користувачі надають Володільцю при укладенні договорів про надання послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Веб-сайті і/або укладаючи угоди на надання додаткових послуг на Веб-сайті.

§3. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧІВ З ПІДВИЩЕНИМ РИЗИКОМ

3.1. В обґрунтованих випадках, зважаючи на юридично обґрунтовані інтереси Володільця, що полягають у запобіганні грубого порушення цієї Політики конфіденційності та надані Користувачам можливості використати безпечну послугу, Володілець уповноважений перевіряти персональні дані Користувачів, класифікованих як Користувач з підвищеним ризиком, зокрема, вимагаючи, щоб він надав сканкопії таких документів:

3.1.1. паспорт/інші документи, що засвідчують особу, документ, що підтверджує державну реєстрацію юридичної особи, фізичної особи-підприємця - перевірка відповідності даних, наданих при реєстрації, персональним даним з офіційного документа;

3.1.2. свідоцтво про реєстрацію - перевірка права власності.

3.2. Ненадання необхідних документів, що підтверджують персональні дані Користувача з підвищеним ризиком, не дозволяє їм використовувати Сервіс Autoline.

3.3. Для захисту даних, особливо для захисту персональних даних Користувача при відправці відсканованих документів і запобігання їх передачі третім особам, Володілець використовує новітні технології, що забезпечують належний захист його серверів.

§4. МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Персональні дані Користувачів збираються, зберігаються і використовуються Володільцем за згодою відповідних осіб відповідно до законодавства України і відповідними процедурами таким чином, щоб гарантувати їхню безпеку.

4.2. Володілець обробляє персональні дані Користувача з  такою  метою:

1) Надання Користувачеві можливості повністю використовувати Сервіс Autoline; надання послуг Користувачам, включаючи створення і керування обліковими записами Користувача, вирішення технічних проблем та доступ до різних функцій;

2) Адаптація пропозицій, включаючи рекламу послуг Користувача або послуг третіх осіб, на основі дій Користувача;

3) Контроль дій Користувача, таких як: пошук ключових слів, розміщення реклами і проведення транзакцій, а також контроль трафіку на Веб-сайті Володільця;

4) Зв'язок з Користувачем, у тому числі з питань сервісу, обслуговування клієнтів або дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв'язку;

5) Проведення науково-дослідницької та аналітичної діяльності для підвищення якості послуг, що надаються;

6) Підбірка реклами відповідно до контенту, що раніше переглядався;

7) Забезпечення відповідності Сервісу Autoline угоді користувача, включаючи запобігання шахрайству і образам.

4.3. Володілець може зберігати інформацію, яку він збирає і отримує через свій Веб-сайт, до тих пір, поки це необхідно для досягнення вищезгаданих цілей.

4.4. Правові підстави для обробки персональних даних:

1) Укладення та виконання правочину, стороною якого є суб’єкт персональних даних або який укладено на користь суб’єкта персональних даних чи для здійснення заходів, що передують укладенню правочину на вимогу суб’єкта персональних даних (п.3 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних»), - п.п.1 п.2.1 §2 цього документа;

2) Необхідність захисту законних інтересів володільця персональних даних або третьої особи, якій передаються персональні дані, крім випадків, коли потреби захисту основоположних прав і свобод суб’єкта персональних даних у зв’язку з обробкою його даних переважають такі інтереси (п. 6 ч. 1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних») - п.п. 3 п.2.1 §2 цього документа, пред'явлення або забезпечення претензій, статистичні показники;

3) Необхідність виконання обов'язків Володільця персональних даних, які передбачені законом (п.5 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних»), - зокрема, бухгалтерські і податкові зобов'язання;

4) Дозвіл на обробку персональних даних, наданий Володільцеві персональних даних відповідно до закону виключно для здійснення його повноважень (п.2 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних») - зокрема маркетинг;

5) Та інші правові підстави для обробки персональних даних відповідно до чинного законодавства України.

§5. ПЕРІОД ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Персональні дані повинні зберігатися і оброблятися на відповідним чином захищених серверах впродовж часу, необхідного для досягнення цілей, для яких вони були зібрані, включаючи юридичні, податкові і бухгалтерські зобов'язання, а також маркетингові та звітні цілі.

5.2. У разі обробки даних з метою укладення і виконання угоди, дані обробляються до моменту припинення або закінчення терміну дії угоди.

5.3. У разі обробки даних з метою виконання законних зобов'язань Володільця, що випливають з чинного законодавства України, дані обробляються до моменту розірвання угоди і після його розірвання не довше, ніж впродовж періоду, що випливає з юридично обґрунтованих інтересів або вимог законодавства (обробка в статистичних і розрахункових цілях, розгляд претензій).

5.4. Персональні дані, що відносяться до файлів cookies, зберігаються впродовж періоду, що відповідає їх життєвому циклу або доки користувач не видалить їх самостійно.

§6. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

6.1. На підставі чинних положень про захист персональних даних Володілець може надавати дані таким суб'єктам:

1) Афілійованим особам: Володілець може надавати інформацію афілійованим особам у будь-якій третій країні. Ці особи уповноважені обробляти і використовувати персональні дані в цілях, вказаних в §4 цієї Політики конфіденційності, і діяльність цих суб'єктів регулюється положеннями чинного законодавства України та цього документу.

Володілець не передає персональні дані Користувачів незалежним сторонам, якщо це явно не дозволено Користувачами.

2) Треті сторони, що надають послуги: Володілець може використовувати послуги, які надаються третіми сторонами, щоб забезпечити деякі елементи своїх послуг. Такі треті сторони не мають права використовувати персональні дані Користувачів у своїх цілях. Обробка персональних даних третіми особами здійснюється виключно за запитом Володільця для конкретної мети, слідуючи інструкціям Володільця.

3) Суб'єкти, що надають маркетингові послуги: Володілець може надавати деяку деперсоналізовану інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати конкретних користувачів) третім сторонам, які надають послуги, довіреним партнерам або уповноваженим особам, щоб поліпшити загальну якість та ефективність послуги Веб-сайту або сприяти дослідженням, які можуть принести соціальні вигоди.

4) Правоохоронні органи та інші контролюючі органи: Володілець залишає за собою право обмінюватися інформацією з державними органами відповідно до вимог законодавства України для наступних цілей:

а) захист від шахрайства і зловживань;

б) розслідування можливого порушення закону України або інших ймовірних порушень Угоди користувача.

6.2. Володілець може надавати персональні дані Користувачів за запитом відповідних органів за умови, що такі запити подані відповідно до вимог законодавства України.

Згідно з Політикою конфіденційності, Володілець зобов'язується не надавати і не продавати будь-які персональні дані Користувача.

6.3. У разі продажу або реструктуризації компанії Володільця, або її частини і передачі Володільцем усіх або основної частини активів новому Володільцю, персональні дані Користувачів можуть бути передані новому володільцю для забезпечення безперервності обслуговування harvestagro.com.ua.

6.4. У разі вищеописаної передачі персональних даних Володілець повинен інформувати Користувача про передачу його персональних даних.

§7. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ, ЩО СТОСУЮТЬСЯ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

7.1. Діючі положення про захист конфіденційності надають Користувачеві такі права, пов'язані з обробкою персональних даних:

а) право на доступ до своїх персональних даних (п.3 ч.2 ст.8 Закону України «Про захист персональних даних»);

б) право пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними (п.6 ч.2 ст.8 Закону України «Про захист персональних даних»);

в) право вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди (п.10 ч.2 ст.8 Закону України «Про захист персональних даних»);

г) право на передачу відомостей про фізичну особу за згодою суб'єкта персональних даних (п.1 ст.14 Закону України «Про захист персональних даних»);

д) право пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних (п.5 ч.2 ст.8 Закону України «Про захист персональних даних»);

е) право на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки (п.13 ч.2 ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»);

ж) право звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду (п.8 ч.2 ст.8 Закону України «Про захист персональних даних»);

з) та інші права відповідно до чинного законодавства України.

7.2. Кожен Користувач, який дав згоду на обробку своїх персональних даних з метою використання послуг, доступних в Сервісі Autoline, має право відкликати свою згоду у будь-який час. Відкликання згоди не впливає на дотримання законодавства України про обробку персональних даних, яка проводилася на підставі згоди до її відкликання.

7.3. Для реалізації своїх прав щодо обробки персональних даних Користувач, чиї дані обробляються при наданні послуг, може зв'язатися з Володільцем через форму на вкладці «Контакти».

§8. COOKIES І МОБІЛЬНІ ІДЕНТИФІКАТОРИ

8.1. У рамках діяльності своїх Веб-сайтів Володілець може збирати певну інформацію, використовуючи такі технології, як файли cookies, пікселі і локальне сховище (у браузері або мобільному пристрої Користувача).

8.1.1. Cookies —  невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп'ютері, мобільному телефоні або іншому пристрої Користувача. Файли cookies не активують додатки і не передають віруси.

8.1.2. Пікселі — невеликі цифрові зображення, які є частиною кодів на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу вимірювати видимість веб-сторінки, і часто використовуються у поєднанні з файлами cookies. Код відстежує, якщо/коли (і на якій сторінці) завантажується піксель, щоб вказати, що Користувач взаємодіє зі сторінкою або частиною сторінки Веб-сайту.

8.2. Володілець може дозволити третім сторонам, зокрема постачальникам рекламних і/або аналітичних послуг, збирати інформацію із використанням цих типів технологій безпосередньо на сторінці Веб-сайту. Дані, які вони збирають, підлягають захисту відповідно до чинних Політик конфіденційності цих третіх осіб. Детальнішу інформацію про Політики конфіденційності цих третіх сторін можна отримати за посиланнями:

Політика конфіденційності Google доступна за адресою: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Політика конфіденційності Facebook доступна за адресою: https://www.facebook.com/policies

8.3. Володілець використовує інформацію, включно з персональними даними, зібраними за допомогою файлів cookies, в наступних цілях:

1) Користування Веб-сайтом: Володілець використовує інформацію, зібрану за допомогою файлів cookies, щоб Користувачі могли користуватися Сервісом Autoline. Володілець може законно використати cookies для ділових цілей.

Файли cookies, використовувані для аутентифікації, дозволяють використовувати Сервіс Autoline після авторизації, відкриваючи ряд можливостей, таких як проста реєстрація, заповнення форм, запам'ятовування налаштувань Веб-сайтів, вибраних Користувачем.

2) Аналіз інформації, пов'язаної з використанням наших послуг: Володілець використовує інформацію, зібрану за допомогою файлів cookies, для аналізу використання Сервісу Autoline та підготовки звітів про використання Веб-сайту. Володілець також відстежує, як Користувачі використовують Веб-сайт, для подальшого поліпшення якості послуг, що надаються. Володілець може на законних підставах використати файли cookies для своїх ділових цілей.

3) Таргетована реклама: Володілець використовує інформацію, зібрану за допомогою файлів cookies, для надання цільової реклами. Володілець може законно використати cookies для своїх ділових цілей.

У разі потреби Володілець запросить у Користувача попередню згоду на розміщення файлів cookies з цією метою. Якщо Користувач дав свою згоду, він може її відмінити у будь-який час. Крім того, Користувач може висловити незгоду щодо обробки своїх персональних даних у рекламних цілях у будь-який час. Користувач може відмовитися від кожної категорії файлів cookies (окрім безумовно необхідних файлів cookies), натиснувши на посилання https://autoline.ua/cookieConfiguration/.

4) Дослідження ринку: Володілець використовує інформацію, зібрану за допомогою файлів cookies, для маркетингових досліджень (зокрема аналізу сегментації ринку або тенденцій, переваг та проведення досліджень продуктів або послуг або ефективності маркетингу, реклами) або для розробки продукту (наприклад, аналізу характеристик сегментації ринку або групи клієнтів або ефективності роботи нашого Веб-сайту з метою його поліпшення). Володілець може легально використовувати cookies для цих цілей.

8.4. Користувачі Інтернету можуть змінити налаштування своїх браузерів, щоб відхилити всі або деякі файли cookies або встановити попередження, які інформують про те, що Веб-сайти розміщують або мають доступ до файлів cookies. Проте слід нагадати, що якщо cookies заблоковані або відхилені, деякі з Сервісів або деякі частини Сервісу Autoline можуть стати недоступними або можуть не працювати належним чином.

§9. БЕЗПЕКА

9.1. Вся інформація, що збирається Володільцем, захищена в розумних межах за допомогою технічних засобів і процедур безпеки, щоб запобігти несанкціонованому доступу або використанню даних. Дані захищені внутрішніми процедурами захисту персональних даних і впровадженими системами безпеки.

9.2. З метою захисту даних, особливо для захисту персональних даних при їх передачі та захисту даних від можливості їх перехоплення третіми особами, Володілець використовує новітні технології. Вони постійно модифікуються відповідно до поточного стану технічних знань.

9.3. Афілійовані особи, партнери і постачальники послуг зобов'язані використовувати інформацію, отриману від Володільця, відповідно до вимог безпеки і чинної Політики конфіденційності.

§10. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ

10.1. У разі потреби ТОВ «ЛАЙНМЕДІА» залишає за собою право вносити зміни в положення чинної Політики конфіденційності. В цьому випадку на сторінці Веб-сайту harvestagro.com.ua буде опублікована нова редакція Політики конфіденційності. Ми рекомендуємо Користувачам регулярно відвідувати Веб-сайт harvestagro.com.ua, щоб бути в курсі змін нашої Політики конфіденційності. Відвідуючи Веб-сайт harvestagro.com.ua, Користувач погоджується з прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності ТОВ «ЛАЙНМЕДІА».

§11. КОНТАКТНІ ДАНІ

11.1. Для отримання додаткової інформації або реалізації прав щодо Політики конфіденційності, будьте ласкаві, зв'яжіться з Володільцем через форму, яку можна знайти на вкладці «Контакти».

11.2. Володілець не несе відповідальності за шкоду або збитки, які поніс Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики.

11.3. У разі, якщо яке-небудь положення цієї Політики, зокрема будь-яке речення, пункт або їх частина, визнається таким, що суперечить чинному законодавству України, або недійсним, це не вплине на інші положення, вони залишаються в силі, продовжують діяти в повній мірі та є чинними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дій сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його чинності та можливості виконання.